• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Komprimerad stalltid

  Gjorde det jag skulle men skyndade på lite för det var svinkallt! Vatten, mat, red Pärla och borstade Aleccis. Men red bara Pärla barbacka i typ 20-25 minuter för hon var inte så sugen på att ridas i regn och halvstormhelvetet och jag hade dessutom alldeles för lite kläder på mig så vi kom fram till ett gemensamt beslut att bara rida en kortis.
   
  Skrittade fram, travade och galopperade lite och sen hoppade vi ett litet hinder (ett "halvt" kryss där ena "bommen" var borta så var bara en pinne på diagonalen - men ändå skitkul!). Jag minns inte ens när vi hoppade barbacka sist. Det var i alla fall riktigt länge sedan, och måste göras framöver! Pärla är helt fantastiskt mjuk och fin att rida nu. Vad det gör skillnad att rida annorlunda! Blir lika förvånad varje gång jag rider henne nu för tiden, haha.
   
  Different
   


  Kommentarer
  Emelie

  Sv; Hahah jo verkligen!;)

  2013-12-05 @ 18:08:07 | URL: http://emeliejosefssons.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.