• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kemi

  Var ute hos lilla "L" innan idag, eller rättare sagt det första jag gjorde på dagen. Vi har tagit nästa steg och hon fick dra runt på ett däck idag. Hon är såå cool i skallen, men vi stressar inte. Tar det bara lugnt och försiktigt. Tryggt, säkert och långsiktigt. Det här kommer bli toppen!
   
  Visst är det viktigt med kemi vad gäller människa och häst, men när man arbetar med andras djur finns det något ännu viktigare; nämligen kemi mellan människa och människa. Denna har verkligen klickat och det känns toppen! Så roligt när man ligger på samma "häst-nivå" och har samma värderingar. Noll prestige och allt är så enkelt. Man säger en sak och så är det så. Det gillar jag! Inga krusiduller, öppen dialog och ja, jag trivs!
   
  Jag hade kunnat arbeta med detta på heltid!
   

  Hästar är livet!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.