• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Just nu

  Nu är sista teoretiska provet gjort och jag hade alla rätt (höhö). Skönt att inte behöver lägga ner mer energi på det nu och inte heller behöva släpa med böckerna (de är både många och tunga!) något mer. Nu väntar bara resterande praktiska prov. Jag ser ljuset i tunneln!
   
  Idag fick jag ett uppdrag helt by myself. Skulle lasta på en traktor på maskinflaket, och frakta den själv ut där den bor (ute i skogen, där vi hämtade den för ett tag sedan). Givetvis lastsäkra, ta på flaket och allt som ingår. Askul! Sen sa läraren att jag fick ta med mig någon om jag ville, så jag tog med mig den andra tjejen i klassen. Sen tog jag oskulden på mitt förarkort genom att använda det första gången. BALLT! Åkte ut, lossade, parkerade traktorn och tuffade hemåt igen. Det var en bit att åka, så vi var inte hemma igen förrän två timmar senare. Men ändå roligt att "göra nytta" och få prova på lite veklighetstrogna grejer såhär när man ändå har så gott som alla kort osv.
   
  Stalltiden står för dörren men jag vet inte hur jag ska lägga upp den än. Det blir ju lite skillnad om Felicia ska rida. Så avvaktar en liten stund först. Annars är det ju som sagt fullt upp under kvällen så för länge vill jag inte dra ut på det. Men det blir som det blir.
   
   
  Samma lastbil, samma flak, samma traktor - men ett
  rätt så annorlunda väder om man säger så. Pissväder!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.