• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb all day

  Idag är det jobb som gäller all day long, likt i måndags. Jag börjar med ett 07-16 pass inom hemtjänsten och fortsätter med "L" efteråt. Mina hästar kommer få vila, och det är planerat så.
   
  Jag gillar att jobba inom hemtjänsten då det är så varierande, men det är inget som passar mig som heltidsjobb eller vad man ska säga. Jag kan inte tänka mig att arbeta med det som huvudsysselsättning i resten av mitt liv, nej. Det som nog är bland det allra bästa med detta arbete är att dagarna går så snabbt. Det värderar jag högt! Dessutom får man frisk luft, man får se vad det är för väder (till skillnad mot en industri) och man är mer eller mindre hela tiden "på väg", vilket jag ju är varje dag. Hela mitt liv går ut på att stressa från en ställe till ett annat. Hela tiden med saker i sikte att göra sedan. Så ja, det passar mig så långt. Men jag tycker ärligt talat synd om dem, inte pga hjälpen för det gör vi givetvis så bra vi kan och man tänker sig in i situationen så att det blir som man själv vill ha det, dvs inget slarv. Men jag tycker så synd om dem att de är gamla. Men de flesta är nöjda och glada, och väldigt tacksamma, men ändå kan jag inte låta bli att tycka lite synd om dem då jag föreställer mig livet som gammal... typ mindre roligt.
   
  Bilden visar hur de ordinarie upplever arbetsmiljön, och nej, jag säger inte emot. Ibland undrar man hur de tänker när de gör våra scheman. Men när det flyter på och går bra så är det ett varierande och roligt arbete.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.