• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hashtagfredaghelaveckan

  Det är knappt så att jag kan förstå det, men efter morgondagen är det bara två ynka veckor kvar - sedan är det avklarat! Helt sjukt! Och vad "tomt" det kommer bli på sätt och vis. Skolan har ju ändå varit självklarheten sedan i april, och sen är det över. Konstig känsla. Men skönt, absolut!
   
  Denna vecka har minsann varit väldigt speciell. Det har känts som det har varit helg hela veckan. Eller alltså inte "helg-helg", utan fredag. I måndags höll jag på att säga "trevlig helg" till Emilia när vi sa hej då vid bilarna efter skolan, hahah. Sen kändes det som fredag både i tisdags och igår. Men idag, då är det fanimej äntligen "fredag" för min del. Sjukt go vecka måste jag säga. Älskar att känna att det är såhär lätt!
   
  Det kommer dock bli tuffaste dagen denna vecka idag då det är teori som väntar. Men just idag gör det ingenting. Ingenting alls, faktiskt. För det är ju "freeeedaaaaag"! :D
   
  Jag har planerat en barbackatur med Pärlahästen sedan och ja, därefter ser jag fram emot att ta det riktigt lugnt.
   
  På tal om helg så bara måste jag bjuda på den här godingen från 90-talet någon gång. Hederlig fjortisdunk när den är som bäst(? haha), ellerrrrrrr.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.