• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Har längtat såå länge!

  Äntligen, äntligen, äntligen - ÄNTLIGEN är jag snart uppe på ryggen igen på min kära bruna, väldigt glada, lilla storhäst! Som jag har längtat! Jag är mer taggad än någonsin på att fokusera rätt, arbeta målmedvetet och vara bättre än någonsin tidigare när utesäsongen drar igång. Give it to me!
   
  Jag ska verkligen försöka, även om jag vet att jag är dålig på allt jag skrev där uppe, så ska jag försöka sätta delmål varje vecka och lägga mer fokus på "en sak i taget"; en vecka bogarna, en annan avbrott, en annan vecka mina händer, en annan min balans, nästa vecka svängar/vändningar osv, osv. Det finns tusen saker att förbättra!
   
  Därför borde bloggen hjälpa mig en bra bit på vägen. Tack vare den kan jag analysera, dokumentera och se klart och tydligt, svart på vitt, hur det går - eller om det inte går. Fokus, fokus, fokus.
   
  Men jag tänker börja lite mildare och sätta ett generellt fokus de första tre veckorna (skrittveckorna). Det handlar främst om koncentration - en väldigt viktig byggsten för att bygga vidare. Jag har väldigt svårt för att koncentrera mig när jag skrittar, så det ska jag passa på att tänka på under denna tid. Även fokus på sits och känna, prova och framför allt ha stilla händer. Men en sak i taget. Prova, jämföra och bli medveten.
   
   


  Kommentarer
  Amanda

  Vilken fin häst :D

  Svar: Tack, vad snällt sagt (skrivet :P) :')
  vinna.blogg.se

  2013-12-16 @ 18:47:17 | URL: http://amandadudas.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.