• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gyllene plåster

  Igår tog jag bara en tur barbacka med Pärla. Just nu är jag inte bara inne i en svårmotiverad period, och inte heller bara en krävande slutspurt i skolan utan dessutom är det andra saker som gör det rätt tufft. Tur jag har mitt gyllene plåster för själen. <3
   
  Vi red i skogen, fram och tillbaka över en äng, i byn, över ängen igen (full faaaart :')) och sen hemåt. Det var lite halt (eller rättare sagt blöt isgata) här och där, och hon kändes lite fyrtaktig i galoppen men antar att det var en kombination av halvdant underlag och dåligt med energi från min sida. Annars var hon lika mjuk och fin som vanligt. Vi var ute i nästan 1h 15 minuter.
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.