• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Godmorgon kompisar!

  Jag kan inte låta bli att räkna ner, men nu är det alltså näst sista måndagen och därmed även näst sista veckan på utbildningen! Feels great! Ska verkligen försöka plugga lite till morgondagens prov och förutom ett vanligt skriftligt prov så ska vi ha lite andra prov i vecka. Släp-provet till exempel. Hoppas slippa publik då, höhöhö. Inte för att jag är den som är den, men det går alltid lite bättre utan publik - ibland till och med helt jävla perfekt. ;) Men då är det ju ingen som tror på en, hähä. Troligtvis ska vi ha provet med en lastbil från åttiotalet som man inte kan ställa in varken speglar eller säte (BRA att va kortväxt japp... inte så mycket, nej.) men hoppas jag får dispens och använda en mer inbjudande variant. Anledningen är att det inte är något överhäng på den lastbilen och sen nämnde han något med att backa med ett tvåaxligt släp - för den kombinationen är den svåraste de kan få ihop av de fordonen de äger på skolan. Blir spännande, japp. Själv föredrar jag antingen R-bilen som är en krokbil (med sju speglar<3) eller möjligtvis en den med skåp (som dock saknar vidvinkelspegel på en sida = inget kul att sidoförflytta med) och så ett ordentligt fyraxligt släp med storlek. Men vi får se. Vi ska även ha praktiskt prov i fordonsmonterad kran. Där sitter jag lite på pottkanten då jag inte har "orkat" köra dem så mycket för det är roligare att backa med släp. Så ja har bara mig själv att skylla om det inte blir riktigt så bra som jag vill att det ska bli.
   
  Efter skolan blir det häståkning på en eller två kusar. Första är jobbhästen och den andra är den som är gul. Förresten, nu går vi in på andra och sista hela veckovilan för Glada Brunis! Skönt att det snart är "över". För hon vill ut och jag vill prova det nya bettet!
   
  Och sen, mitt i natten om det så vill, så ska jag umgås med en av mina absolut bästa vänner! Skitsnack och halkigt lär det bli, för vi ska ut och promenera. Ser fram emot det!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.