• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Goder afton!

  Visste ni att jag ogillar när folk hälsar i början av blogginlägg och annonser - det gör mig ärligt talat vansinnig! Vadå "hej"? Nej, skriv det som ska skrivas och ge fan i massa hälsningsfraser, haha!
   
  Idag har jag gjort något hemskt. Jag har varit otrogen mot min så trogna älskade bil - för nu står det en till på parkeringen. Eller nej, inte en till - en ny. Eller ja, en ny gammal bil. För den ska bytas ut mot den andra.
   
  Men jag besiktigade på morgonen och ojojoj, snacka om positivt besked! Bara nio anmärkningar, varav tre var avgasvärden (går igenom med 50/50 etanol), batteri, styrled, halvljus (xenonet), bromsljus, blinkers och handbromsen. Egentligen hade jag nog kunnat överleva dem, men så är han ju något stolpkörd i röven (ähähähä) så blir till att sälja iväg honom billigt istället... :/
   
  Redan igår ringde jag på en annan bil, så nu står det en nästan likadan där ute. Fast han är lite nyare och annan färg och ja, egentligen en annan modell också men det är väl bara volvonördar som ser det. Fyrkantig volvo som fyrkantig volvo liksom, haha!
   
  Jag är i dagsläget nöjd, även om han är slöare än min slöa vita springare. Men det går nog att få upp honom i lite effektivare gång också så småningom. Tanken är att jag ska ha denna som min nya slitvarg och använda honom till allt från pendling, raggen, dragbil osv.
   
  Bild kommer på vrålåket när det är ljust ute så den kan göras rättvis!
   
  Saknar honom redaaaan :'''(


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.