• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • God morgon

  ... eller inte. Jag gick upp vid 06 idag för några timmars jobb. Men nu är jag redan klar så det är helskönt! Efter någon timmes degande ska jag ut till hästarna. Egentligen hade jag tänkt att brodda idag, men eftersom all snö är borta och det är typ 5 grader varmt(!) så skjuter jag upp det. Aleccis bara trampar ju på sig själ med broddar, så gör ju inget om man slipper lite småsår så länge som möjligt. Så så långt är det inga konstigheter. Det är det i och för sig inte sedan heller. Det blir ridning av båda. Inget speciellt eller avancerat.
   
  Men det är en liten tråkig dag idag ändå. För idag är sista gången jag rider Aleccis på de närmsta två veckorna. Ja, två veckor har jag bestämt mig för att det blir. Och då blir hon helt fri och kommer bara skrota i hagen. Även om det inte alltid är positivt att göra så, så vill jag ändå ge henne det. Bara vara häst och låta hjärnan och kroppen vara inställda på "standby" ett tag. Därefter sätter vi igång och skrittar.
   
  Pärla vilar som jag tidigare nämnt inget nämnvärt i vinter. Det må va när det kör ihop sig (jag hoppas på lastbilsjobb i Bankeryd) eller när det är riktigt svinigt kallt. Men annars räknar jag med att hålla igång henne.
  Aleccis i Jönköping. Det hade varit sååå roligt att åka dit med henne även nästa helg då det är regionala tävlingar igen, men det gäller att prioritera långsiktigt och därför står vi över och så vilar hon i stället. Jag längtar verkligen till nästa års utomhussäsong! 
   


  Kommentarer
  Linda

  Tycker hindrerna och bilderna liknar så det brukar se ut när Jönköpings Fältrittklubb har tävling, men jag kanske har fel? Rider själv på den ridklubben nämligen :)

  Svar: Oja, det är helt korrekt! Inte går det att missta sig så lätt inte ;) Vad roligt, tävlar du också? (:
  vinna.blogg.se

  2013-12-01 @ 13:22:59 | URL: http://lindutt.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.