• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gillar inte att omprioritera

  Dagen idag skulle gå i ett. Städa stallet, rida, kolla bilen (som inte går rent), handla, äta, plugga osv. Fullt upp! Vid frukost ringer dem in mig på em-/kvällsjobb. Jag tackar givetvis ja, och hela dagen blir omvänd/"förstörd" då jag inte hinner allt som jag planerat.
   
  Tänkte faktiskt fuska och passa på att skritta Aleccis idag när det är ljust, men det var ju bara att slopa den idén. Jag red Pärla i alla fall, och hann, efter att ha kastat i mig skräpmat, läsa lite till provet i veckan. Att handla är helt omöjligt att hinna. Bilen hann jag också kika på. Trots att det var oljigt och dålig kontakt mellan rotor och fördelarlocket, så är det inte felet. Jag trodde knappt det var det, men det är billigare om det hade varit det som var fel. Jag är snarare nästan helt säker på att det är bränslefiltret som är täppt, så blir till att köpa ett nytt sådant helst på måndag om jag hinner, och sen byta det så snabbt som möjligt. Usch, gubben bytte det på min förra bil och njae, det var inte så lyckat. Bilen mådde bra, men det var ett sådant jävla tryck där inne att han fick bensin överallt - värst var i ögonen. De mådde inte bra efter det. Så den här gången blir det att passa sig. I och för sig är han inte helt täppt (än) vilket den förra var. Men jaja, man lär sig med tiden!
   
  Jobb väntar, som sagt. Gött, då har jag fått två pass denna vecka. Det känns faktiskt bra! Nästa vecka har jag än så länge inga pass inbokade men däremot är det fullt upp ändå, med full vecka i skola (dvs även fredag - ovanligt!) och Aleccis så skrittas igång = mer tid i stallet och mindre tid (normallite) till annat.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.