• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • FinPärl och korthårig Aleccis

  Pärla svarade bättre idag, men det är en bit kvar innan hon är där jag vill ha henne Jag kom till betydligt bättre ridning och fick därmed även bättre gensvar. Galoppen fick vi till några gånger. Känns bra att jag ändå kom åt henne lite mer idag. Hon var rejält plaskvåt när vi var hemma, trots uppehåll hela tiden. Det var som att jag skulle behövt en svettskrapa, i alla fall på halsen ;) 1h 10 min, skogen och byn.
   
  Skyndade mig sedan (tiden gick, julbord väntade ju) och slet av en del man från Aleccis. Hon tyckte inte det var lika mysigt som att bli ompysslad, haha. Kan ju även vara så att mitt lätt stressande kan ha betydelse ;) Det råkade bli väldigt, väldigt kort och framtill ser det längre ut även om det inte är så mycket längre. Det beror på att hon har så pass mycket tjockare man där framme. (Jag rycker ju inte, utan "sliter" ordagrant bort manen med en trimkniv(?)). Ska se hur det ser ut imorgon när det är ljust ute, och eventuellt rätt till lite om det är allt för ojämnt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.