• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fem av fem getingar

  Alltså min älskade, gula, gamla häst! Var inte asmotiverad att göra någon direkt nytta när jag kom hem från och skolan och åkte ut. Men se det försvann och vi var riktigt ambitiösa idag! Hela rundan utan stigbyglar och jävlar vad jag fick jobba med bak, mage och låren. Hon gick SÅÅÅ BRAAA! Jag har ju plockat bort nosgrimman på henne med nu och rider med så mjuka händer det bara går och ändå söker hon sig riktigt bra så fort jag gör rätt och är stadig i det mjuka och rider och anstränger mig med kroppen.
   
  Fokus på min sits - men "som vanligt" inte något för syns skull utan sitsfokus med tanke på inverkan osv. Är riktigt nöjd med henne och hon har visst fått kämpa mer än jag trodde då hon var betydligt svettigare än jag trodde efteråt. Vi var ute i en timma, och red i både skogen och byn.
   
  Det har verkligen gjort enoooorm skillnad att rida mer åt det rätta hållet. Jag förstår inte vad jag har gjort i alla dessa år (jo, åkt häst) men mest blir jag sur på nutidens ridning som verkligen är under all kritik. Jag är så glad över att det äntligen börjar bli skillnad (och jag längtar verkligen tills det kan bli tal om en riktig lektion!).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.