• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Familjen Hedenhös

  Jag håller med! Det är många där ute som gillar årets julkalender, och det gör jag också! Äntligen något som går hem, efter alla år med rent skräp (förutom förra året). Mer eller mindre alla barnprogram nu för tiden är så äckligt pedagogiskt upplagda med mål att lära barnen hit och dit, de mal samma saker och bara repeterar. Vart tog de goa barnprogrammen vägen som fanns när jag själv var liten? Då handlade programen om UNDERHÅLLNING, sen att man kunde lära sig något på kuppen skadade ju inte (hjärnkontoret och myror i brallan bland annat). Men här snackar vi underhållning!
   
  Sen att det nog (bara?) beror på Fredde Granberg, Sissela Benn och Björn Gustafsson är en annan femma ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.