• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det var en gång en helt vanlig tisdag, typ så.

   
  Mobilbilder - det är grejer det! Framför allt i mörkt, mulet väder och regn. Nej, inte så mycket. Pärlis var dessutom skitseg, men Aleccis var desto piggare. Jäklar vad hon var på! Och nej, tomtetäcke storlek ponny är inte optimal storlek på storhäst, men det gick ändå. Tur någon är på bra humör idag då, för här är en som inte är det... Eller jo, jag var det på Aleccis. Vem blir inte glad av en galen häst liksom? :D Blev däremot jävligt besviken sen när McDonalds, Sibylla och Maxi var stängt. Så det fick bli några kokekorv med bröd till middag istället. Haha, lite kontraster mot vanliga jular kanske, jomen litegrann va. Happ, kalle anka i bakgrunden och snart dags att förberda sig för att jobba några timmar.  Kommentarer
  Linn & Sofia

  Hej! Superfin blogg!

  Vill tipsa om vår frågestund där den som frågar mest får ett eget inlägg om vad jag tycker om den!
  Direktlänk: http://lozt.blogg.se/2013/december/fragestund-8-25-december-2013.html#comment

  Kram!

  2013-12-24 @ 22:15:14 | URL: http://lozt.blogg.se
  Alva Wallberg

  HAHA, jag va också skitsur över att McDonald's var stängt.... Hade du en bra jul ändå?;)

  Svar: Ja, jävla skit! Haha, vilka tror de egentligen att de är?! Haha ;)Äsch, bra och bra. Jag kände mig faktiskt lite ensam även om det var självvalt att jobba :P

  Btw, skitkul att du är på g igen! Har saknat dig :) Kollar in då och då (fast väldigt sällan) för att se om det hänt något nytt på bloggen - men icke! Så nu ska jag följa er igen! :) Och en sak till! Jävlar vad sött hennes "föl" var/är! :):)
  vinna.blogg.se

  2013-12-25 @ 01:39:52 | URL: http://zooi.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.