• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det går trögt nu

  Jag känner att jag är inne i en väldigt dålig period med hästarna (hästen) just nu... Det blir vila hit, vila dit och ännu lite mer vila. Gillar det INTE. Förra veckan stod Pärla två gånger, vilket är en eller egentligen två gånger för mycket. Denna vecka startar inte bättre då vi invigde den med en vilodag.
   
  Men även jag får väl passa på att ta det lugnt denna period medan Aleccis ändå gör det. Så vi tar det som det kommer och gör vad det blir av det hela. Vi sitter ju liksom inte i sjön direkt.
   
  Förresten så var det ju ingen bra idé att slänga på vintertäckena då det genast blev mycket varmare igen (jag som trodde det skulle hålla i sig med hårda vindar och minusgrader...), men ändå. Det nya täcket jag skrev om satt riktigt bra även när jag kom dit igår kväll. Härligt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.