• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens tur och lite annat

  Hästarna är åkta på och klara för idag; Ida tog hand om Pärlis och jag åkte på Aleccis. Dagar som går effektivt i stallet brukar jag behöva stanna upp och tänka till innan jag går ut och stänger efter mig; "mat, vatten och motion" - bara liksom checka av att jag inte har missat något.
   
  Nu är alla backtest avklarade och det är bara en "uppkörning"/finslipning kvar. Sen så! :')
   
  Det är faktiskt en liten barndomsdröm jag har haft, att ta lastbilskörkort och nu är jag snart där. Den känslan är... obeskrivlig. För någon som vill hoppa ponny-SM och någon annan som vill bli advokat - jag ljuger inte om jag säger att det är samma nivå. För mig är detta stort.
   
  Men det är bara första steget. Det värsta återstår. Jobb, verkligheten osv. Är det något jag vill så är det definitivt att jobba som lastbilschaufför. Det är stressigt, slitsamt, tufft, långa arbetsdagar, det frestar och kroppen tar stryk. Men det är verkligen ett jobb som jag vill ha. Allra helst vill jag köra något så stort och långt som möjligt. LOVE IT!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.