• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Confidence


   
   
   
  När man gör något, som man egentligen knappt tror att man är kapabel till, så infinner det sig efter några gånger ett självförtroende och man tycker dessutom den nya grejen är himla rolig att göra. Det kan man lugnt säga om att backa intill terminaler. Så jävla coolt! Haha, det är verkligen små marginaler och jag trodde inte jag skulle klara det. Satte det på tredje försöket första gången (förra veckan) och andra försöket igår! (Ställde upp, backade bak, körde fram och backade intill.) Det tar sig! Fick massa beröm av läraren både för backningen och mitt psyke; att jag är stark och kommer "tåla" klimatet på terminaler där det inte alltid är särskilt trevlig stämning bland chaufförer. Det känns riktigt bra! Jag skulle nog säga att jag är på plats tre av sju av alla i klassen (japp, jämföra sig hit och dit, det är kul när man är bra, men inget jag bryr mig om med saker jag suger på, höhö). Ödmjukhet? Vad fan är det?
   
  Skoldag idag med. Tredje sista tisdagen. Körgård och teori står på schemat.
   
  Efteråt rider (nog, om hon är frisk) Felicia Pärla. Blir lite mer ridlektion idag då jag följer med på marken istället för till häst.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.