• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Broddat och redo!

  Åkte ut tidigare idag i vindhelvetet och tog hand om djuren. De såg inte överlyckliga ut, men inte heller plågade eller såg ut att lida eller liknande. De finner sig i vädret, oavsett om det är 25 grader varmt eller snöstorm. Hard as rock. Jag ropade och ropade. De kollade, men kom inte... Fick till slut hämta ner dem och så stängde jag in dem under den tid det tog att göra sysslorna och brodda osv.
   
  Brodda är nog det värsta jag vet vad gäller hästarna. Jag hatar det. Haha, eller egentligen är det bara en del i själva broddandet som jag ogillar så mycket och det är när man ska gänga med den där eländiga gängtappen. Ibland blir det snett och det ser man inte förrän det är för sent. Nu har jag i alla fall lärt mig att blir det snett så får det vara snett, för ska man ge sig på att försöka "rädda" hålet blir det antingen korsgänger eller inte gängor alls.
   
  Men nu har hästarna broddar på plats och snösulorna satt sedan tidigare = de är redo för den riktiga vintern!
   
  Sen kan jag även erkänna att det hände en liten incident idag, haha. Men det kostar att ligga på topp helt enkelt ;) Shit happens!
   
  Aleccis föredrar snöstorm framför fyra väggar och vindstilla.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.