• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis önskelista

  Eller rättare sagt min önskelista till Aleccis mun. Det är tre bett som jag gärna hade velat prova att rida henne med. Hon är verkligen en "gummihäst". Men jag har väl egentligen inte provat det tillräckligt mycket än, så det är någon vetenskaplig undersökning direkt. Fast det känns ändå som att det är just gummi hon trivs på, så det vill jag testa vidare.
   
  1. "Flippanbettet", från Nathe. Det är ett bett som är riktigt inbjudande för känsliga och starka hästar. Dessutom finns det tre olika ställen att sätta tyglarna vilket innebär att man kan ändra hävstångseffekten efter behov. Detta skulle jag vilja prova att hoppa/tävla med.
   
   
  2. Rakt gummibett, också från Nathe. Samma inbjudande naturgummi, men helt utan hävstång eftersom det är rakt och "enkelt" på så vis. Jag kan tänka mig att det är ett alternativ i vardagsridningen.
   
   

  3. Rakt gummibett. Samma stuk som pelhamet som hon går på, men utan hävstången. Det billigaste alternativet av dessa tre, och absolut ett bett jag vill prova. Detta kan man säga är en variant/budgetalternativ till Nathe-bettet, och eftersom jag inte tänker lägga så mycket pengar som Nathe-betten kostar så är det ett helt klart möjligt alternativ. (Jag är inte intresserad av Novabett då jag tycker gummidelen känns för "klen" eller hur man ska säga. Har hört hästar som bitit av dem, och det vill jag inte riskera.)
   
  Ingen som har något av dessa till salu?


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.