• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis i ett nötskal

  Visste ni att Aleccis är en riktig "slick-häst"? Hon slickar på det mesta; händerna, Pärla, stallinredning, utrustningen(!) osv. Slick, slick, slick! För att veta om det beror på något, typ som att det är något som fattas i hennes foder eller dulikt så har jag provat att ge henne bl a elektrolyter (svettersättning). Saltsten har de fri tillgång på. Men nej, hon är sådan. Det ska slickas och smakas på, tvättas och inte vet jag vad hon har för tanke med det. Mysigt kan tyckas, men ibland är det bara kletigt, haha.
   
  Lite fel på fokuset där ja, men inte så lätt att fånga tungan ^^


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.