• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis är inget kul...

  ... för hon är en skitgris!
   
  Jag borstade igenom henne idag, men inte hinner hon ta många steg in i hagen innan hon faller på knä och gnuggar in ny skit i pälsen. SUCK. Tacksamt va?!
   
  Hon är den häst som jag haft som gillar pyssel och borstning absolut mest. Hon myser. Så möjligtvis är det med en baktanke hon gnuggar gegga, eller så trivs hon bara väldigt bra med tjugo ton smuts i pälsen. Tur för henne att hon inte hamnade hos någon renlighetsägare då som skulle sanera och stoppa in hela henne i en plastpåse, typ.
   
  Smutsig häst! Men jag tycker om henne ändå <3 Idag har jag sprungit runt med kameran i hagen och detta må vara en av de mest fräna bilder jag någonsin tagit. Och ja, det står egentligen FAIL stämplat över hela bilden. Jag skulle pussa på henne, hon tog bort huvudet, kameran i oplanerat grodperspektiv och baam, there it is! (Helt original, eller alltså, bara förminskad. Orörd vad gäller färger osv. Riktig fullträff med ljuset!)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.