• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Upplägg

  På tal om "lägg" så funderade vi på om det verkligen heter "pålägg" om det som finns i en ät-klar baguett. Eller heter det snarare "ilägg"? När baguetten till slut råkade falla ner och som ni alla vet så landar ALLTID en smörgås - oavsett ras - uppochner. Då kom vi fram till att; "nu blev det underlägg!" Hähä, fantastisk humor!
   
  Tisdag, ingen hoppträning än då de inte har startat än, men däremot ska hästarna ridas. Eller ja, hästarna och hästarna. Jag är så mesig vad gäller Pärla. Funderar på att köra en "motion-varannan-dag"-grej med henne nu. Hon visar ingen hälta över huvud taget, men går lugnt. Hon gick lugnt i lördags, vilade söndags, gick lugnt igår, troligtvis vila idag, ridas lugnt på onsdag (eller promenad) och vila på torsdag då det ändå blir fullt upp med P&Jen.
   
  Tänker nog göra så för att avvakta. Har hon inte ont så är det bra med motion, men visar hon minsta lilla tecken på smärta så blir det 100% vila. Hoppas givetvis på att hon inte har ont utan att det är något litet på "utsidan" som inte påverkar benets funktion.
   
  Hur eller hur så ska fortfarande Aleccis ridas. Jag vill rida ihop henne och sätta tryck i henne, även kunna länga utan att först släppa och sen "fånga". Tempoväxlingar med energi men fokus på mig där uppe.
   
  Men först ska jag plågas i skolan. Alltså ärligt talat - finns det något värre just nu?! Mitt i högsommaren och då ska vi sitta där inne och se siffror och bokstäver dansa runt framför oss i en jävla röra. Höjdpunkten på hela dagen är när vi har lunch och kan röra oss ute. Hoppas vi snart får sitta bakom ratten igen!
   
  Bästa, fantastiska hjärtat <3 Vad är det för liten knöl som bråkar med dig? :(

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.