• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tråkigheter efter tråkigheter

  Har sovit tills nu ungefär. Hade riktigt ont i halsen igår och under natten blev det värre, så stannade hemma och har vilat. Känner ingen skillnad nu heller faktiskt (eller jo, det är värre med öronen) trots att jag har stoppat i mig halstabletter regelbundet när jag har vaknat till. Så himla tråkigt att vara sjuk!
   
  Imorgon skulle vi ha hoppat P&J, och de hade en gräns på att minst 50 starter skulle vara anmälda för att den skulle bli av... Det var anmälda drygt 40 stycken igår och då tycker jag det var fult gjort att inte ha den iaf. Men men, det är inget mer med det. Blir inga starter utan istället taggar vi lokalt på söndag.
   
  Det positiva mitt i allt detta är att då kan jag gått låta hästarna stå idag utan att det påverkar något (typ P&J) eftersom det inte blir av. Skönt för mig, eller iaf min kropp som inte pallar. Så får det bli.
   


  Kommentarer
  Saga

  Fin blogg! :)

  2013-08-13 @ 21:29:51 | URL: http://saganilssons.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.