• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tänt var det här!

  Det hände lite grejer i skolan igår. Jag slog en kille, sen skruvade jag med en lastbil och därefter började en buss nästan brinna. Stort ståhej, kan man säga.
   
  Jag gick ju såklart in i den där självutnämnda arbetsrollen vid branden, men det blir lätt så när resten bara står och glor och en och annan skriker: "BUSSEN BRINNER! BUSSEN BRINNER!". Det var ingen brandsläckare i vår lastbil så jag sprang till nästa. Såg knappt något pga den tjocka röken, men fick fatt i en brandsläckare och kutade vidare mot bussen. Han som körde hade klivit ur (såklart) och så stod dem och tittade på. Jag bad honom stänga av bussen men det påstod han inte gick. Nej, med nyckeln går det inte att stänga av den bussen men det finns ju andra sätt! Jag sa åt honom att skicka i högsta växeln och sen släppa kopplingen; dvs typ "kärringstoppa" den. Sagt och gjort, han lyckades stänga av den så, och när luckan öppnades så var det tack och lov ingen brand, så ingen brandsläckare behövdes. Snart slöt resten av lärargänget och klassen upp också, men då var det ingen "fara" längre. Troligtvis var det turbon som gick och på så vis skickade in olja i förbränningen, det kan även ha varit någon cylinder som gick åt helvete och att oljan kom in den vägen.
   
   
  Haha, det var en kul dag faktiskt, trots allt. Sen att jag inte accepterar att bli behandlad hur som helst kan man tolka själv om det är bra eller dåligt, men igår var gränsen nådd och pang sa det. Är trött på att vara tjej ibland.
   
    


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.