• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggtaggtaggtagg

  ÄNTLIGEN dags för lite starter! Även om det är fyra P&J-starter innan nästa lokala så är det ändå bara den lokala jag längtar till egentligen, men ändå. Detta är också kul - för att inte tala om nyttigt! Bara att mängdträna banhoppning/träningstävling nu så vi kommer någonstans någongång :]
   
  Målet är simpelt idag: jag vill sköta min del vettigt där uppe. Servera hindren på ett inbjudande sätt, ge bra förutsättningar och sköta ridningen från start till mål. Bestämma mig för en plan och hålla den. Få in rätt antal galoppsprång i linjen med, men hellre två bra språng än två kråksprång om det känns helfel (även om det inte ska behöva bli helfel).
   
  Aleccis och jag spelar just nu i samma liga. Nu är känslan rätt och jag har inget som helst att balla ur för, för jag vet vart jag har henne (jaja, för det mesta då). Ser inga som helst problem faktiskt, och det ska bli kul att starta med den här känslan. Känslan av att jag KAN (om jag vill).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.