• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sommarmys

  Red en tur barbacka idag; jag med Aleccis och Ida med Pärla. Tog det väldigt lugnt med bara skritt och trav. Tycker det gick bra. Har ju fortfarande obehagskänslor till och från när jag rider Aleccis barbacka just pga den smärtsamma incidenten i februari, men det finns inte en enda tendens till annat än att lyda. Hon är ju så himla snäll. Så onödigt att hon var så jäkla pigg och taggad för ett halvår sedan. Hade det aldrig hänt så skulle jag rida henne barbacka oftare.
   
  Vill så gärna lämna den känslan bakom mig och visst är det mycket, mycket bättre. Men det stör mig att det inte är som innan det hände. Den dagen kommer så småningom.
   
   


  Kommentarer
  Ida Bååth

  Var gärna med i tävlingen om ett Hv polo set!
  http://baaths.horseworld.se/2013/08/05/bloggtavling/#respond

  2013-08-05 @ 20:58:52 | URL: http://baaths.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.