• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridning idag

  Red med en kompis så vi tog en pålle var och var ute och red en stund. Hoppas jag nu inte har förstört för mig och Aleccis imorgon för jag vill alltid försöka visa det jag förklarar (mycket energi-snack bland annat) så jag provocerade Aleccis lite för att checka lite, men hon blev sig själv igen efteråt, haha. Hon är så himla trevlig den hästen alltså! Pigg, känslig men samtidigt helt okomplicerad = guldkombo! Red runt lite på en äng också och tycker hon kändes bra. :) Med Pärlahäst gick det bra som vanligt, hon fick dessutom beröm för att "inte göra någonting" (vilket jag inte direkt tycker är något positivt - snacka om tråkig häst. Haha, hon är tråkig hon, min älskade Pärla<3) när Aleccis speedade upp lite och tog egna initiativ.
   
  En favoritbild på min tråkiga tant som inte gör någonting, höhö.


  Kommentarer
  Nanna Andersson

  Haha vilken skön bild! ;)

  2013-08-10 @ 00:00:47 | URL: http://successen.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.