• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Printar på Pärl

   
   
   
   
   
   
  Lite blandade (och väldigt suddiga) printar från i torsdags. Det märktes väldigt tydligt hur jag inte fick med bakbenen i början men när jag väl fick med dem så åkte nosen fram. Lite kul att se hur det ser ut från marken och så kan man lägga ihop känslan med hur det såg ut osv. (Och anledningen till att det mest är från den vänstra sidan är för att det är hennes finaste (den rena) sida, hähä.)
   
   
  No words needed.

  Utöver pelhamhettet så är även min jacka, ridbyxorna och sadelgjorden ny. Jag köpte även ett regnställ och ett extra par regnridbyxor och det är absolut något som jag har varit i stooort behov av! Hoppas nu det kommer hjälpa mig att hitta motivationen när regnet vräker ner och man bara vill stanna inne och vara torr. Nu kan jag nog minsann övertala mig att gå - och fortfarande vara torr!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.