• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planering

  Jag har anmält mig och Aleccis till vår första lokala 110 nu också. Den kommer bli av om några veckor, men det blir bara tre 100-starter innan (två nästa tävling, och en på samma tävling som 110-starten). Det känns bra faktiskt! Blir dock spännande hur det blir och känns när vi väl är där. Det kan hända mycket på några veckor.
   
  Pärla är även hon anmäld, men inte till hoppning utan en programridning. Så nu blir det "tävling" både lördag och söndag! Lördag dressyr med Pärla och söndag hoppning med Aleccis. Sist jag och Pärla startade någon (klubb)dressyr, måste vara runt 4 år sedan. Det var nämligen hösten 2009, vad jag kommer ihåg. Kanske dags igen. Men jag tycker det är bland det segaste man kan göra. Usch! Men jag ser det mer som en kort dressyrlektion (15 min/ekipage varav ca 5 min själva programmet) och det behövs ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.