• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlas man

  Jo, fick ju en fråga om Pärlas man när vi var och hoppade terräng för ett tag sedan, och härom dagen hade jag ärende på den externa hårddisken och då kom jag ihåg att kolla på just manen. Tänkte lägga upp lite bilder i kronologisk ordning. Jag har inte särskilt många från den tiden, men några av de jag fann är här under.
   
  2006, september (några dagar efter att jag hade fått låna hem henne).
   
  2006-2007, vintern
   
   
  2007, juli
   
   
  2008, april (här var hon för övrigt lite väl tunn)

  Så sedan 2007/2008 så har hon slitit på manen varje dag och det märks. Den är i hemskt skick men det blir inte heller bättre av att klippa den så den kommer få hänga kvar. Hon är ju mitt lilla fluff och det tänker jag inte ta ifrån henne! :]


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.