• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Otakt

  Jag har kommit i otakt med TDB och det är sjukt störande, haha. Brukar försöka bunkra upp så det finns pengar på kontot så man inte behöver tänka på det, men med tiden går pengarna åt och det gäller ju att även fylla på -  i tid. Som bekant tar det några dagar innan pengarna har kommit över och syns, och det stör mig för då har tävlingen redan hunnit dra. Det är rätt dåligt att det inte går direkt som det gör bank till bank (när det är samma). Så nu är det alltså dags att komma i fas igen!
   
  Är hon inte världens finaste? (gammal arkivbild)


  Kommentarer
  Anni

  Finns ju faktiskt expressöverföring numera ;)
  Tar Max ett par sekunder. Jag använder det flitigt eftersom att jag blivit gammal och senil....

  2013-08-26 @ 23:00:39 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.