• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Om jag får bestämma

  Ingen lär väl missa när det slår om till måndag. Finmåndag. Eller inte. Jag borde inte klaga, men jag har inget sug alls för skolan, haha. Vill bara kunna allt av mig själv och sen tuta och köra. I veckan ska vi nog påbörja tungt släp också. Det blir kul! Är ju lite skillnad på fetinglastbil med riktigt släp och vanligt pluttekipage med bil och släp, om man säger så. :)
   
  Men om jag får bestämma så vill jag även ha in lite annat denna vecka. Då syftar jag på Ullared (allaälskarullared!) och dessutom är jag jättesugen på att rida lite russhingst. Var ju lite väl länge sedan nu (april?). Planen var hela tiden att låta det gå lång tid och därefter rida igen för att se hur han beter sig (det ingår alltså i jobbet). Ska se om jag kan flörta till mig lite ridning på honom i slutet av veckan. Synd bara att jag inte kan förvänta mig en så välriden liten ponny som han var när vi slutade med utbildningen inför premieringen, men vem vet - han kanske både minns och orkar? (Skulle inte tro det, men man vet ju aldrig.) Ser i alla fall fram emot det, även om det kanske inte hinns med just denna vecka.
   
   

  Cronas Adde 657


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.