• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Okej sits

  Har kollat på våra senaste språng (bland annat de 120-sprången), och måste ändå påstå att jag är rätt nöjd med min sits just nu. Eller just då iaf. Den kan ju ändras tillbaka illa kvickt igen, det har man ju märkt! Men jag hoppas den börjar sätta sig permanent nu.
   
  Det jag tänkte på nu var framför allt:
  o händerna var mer stilla - vilket i sin tur kom lite automatiskt när jag kortade tyglarna lite.
  o skänklarna var framme - vilket i sin tur nog har kommit lite dels tack vare att hon har en annan bjudning än det jag är van vid sedan tidigare, men jag har tänkt på det lite.
  o bättre balans i sprången - vilket har kommit som ett brev på posten genom kortare stigläder.
   
  Något som däremot fortfarande är skitdåligt är landningen och det första galoppsprånget efter landningen. Det tar lång tid innan jag är tillbaka i rätt (upprätt) position och det kommer bli problem på kortare distanser och kan även leda till fel i kombinationer. Men det är bara att jobba mer på det och verkligen lägga energi på det problemet!
   
   
  Haha, ni skulle bara veta hur "stor" Aleccis egentligen är ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.