• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Oh my...

  Måndag morgon och jag är redo för prov. Eller? Planerade så himla bra i helgen att jag gick upp vid 05 i morse och läste lite. MVG i studieteknik, kan man säga. Har nu även fått i mig gröt och känner att det här är en helt okej dag faktiskt. Det som är bra med att gå upp extra tidigt är att morgonen blir lugn och så mycket längre = det känns inte så tidigt när det är dags för det som ska ske, typ skola.
   
  Efter skolan väntar ridning och jag borde verkligen hinna lite hushållssysslor utöver det, men jag förstår inte hur det ska gå till. Finns aldrig någon tid över till något.
   
  Sen så hoppas jag verkligen det blir sol på onsdag. Det är P&J på gräsbanan då och blir det regn så kännes mer som det blir självmordsförsök än träning med min galna häst, höhö.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.