• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Måndag igen

  Nästan frisk! Eller... hm, det är en definitionsfråga. Täppt men i övrigt som jag ska. Känns skönt att så gott som vara tillbaka, även om det var rätt skönt att bara sova nästan en hel dag också. Happ, en veckas skola nu då. Idag vankas det lastbilskörning igen. Blev ju utan förra veckan, så det ska bli kul! Sen blir det säkert lite teorifrågor också. Har jag tur kanske vi får sluta lite tidigare med. Får se hur det blir med ridningen igen; antingen med sällskap eller inte. Båda ska i alla fall gå. Jag tänker träna galoppfattningar med Aleccis i alla fall. Så ser det ut. En ganska vanlig dag faktiskt, men ändå rätt värdefull. Det är vardagen som gör det!
   
  Under dagen kommer filmerna upp från tävlingen.
   


  Kommentarer
  Olivia Gustavsson

  sv. det är lite tomt på pengar från min sida just nu, haha.

  2013-08-19 @ 08:08:41 | URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.