• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite lagom fin häst

  Tycker faktiskt att Aleccis sköter sig hyfsat nu. Jag har hittat en ridning som - när jag använder den - tycks fungera. Hon lyssnar väl på tempoväxlingar (i skogen) och det känns bra! Den överdrivna tittigheten är som bortblåst, nu är hon sig själv igen med ryck då och då som för det mesta inte stör direkt.
   
  Är hyfsat nöjd med dagens pass. Började i skogen och efter framskrittning och trav så galopperade vi en sträcka och därefter uppför himlabacken. Red bort till vändplanen och skrittade ner, galopperade tillbaka. Blandade gångarter i byn och red över den ena granngården på väg hem. Det tråkiga är att alltid när vi rider den svängen åt det hållet så blir hon spänd. Hon har blivit skrämd så många gånger att hon inte slappnar av där. Surt, när hon var fin i övrigt. Vi var ute 1 h 25 minuter. Imorgon hoppas jag vi kan rida dressyr.
   
  Theresia Sandahl som fotat!


  Kommentarer
  Ella

  Vilken cool häst! Verkar så het och taggad :)

  2013-08-06 @ 22:17:23 | URL: http://teametella.blogspot.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.