• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jeansslakt

  En jeanshistoria, kan man säga.
   
  Jag är faktiskt väldigt kräsen vad gäller jeans. Väldigt. De ska sitta bra, låg midja, inte sitta åt i magen osv. Och vara billiga! Är dessutom svag för ljusa sömmar på mörkt tyg (och vita sömmar på svart läder t ex). En dag för många år sedan (tror inte det räcker med 5 år - så det var alltså väldigt länge sedan) så sprang jag på ett par jeans i JC. Jag tittade bara lite, mest på prislappen och såg att nej, några sådana blir det inte. Men det är första och enda gången jag har blivit helt mindfucked av ett klädesplagg. Var inne och tittade på de där byxorna ibland, mest för att jag hoppades på att de skulle sänkas i pris. Men icke. Provade dem inte ens, var inte värt det. Skulle ändå aldrig köpa så dyra byxor.
   
  Men efter jul fick jag två presentkort i just den affären och även om jeansen fortfarande var svindyra så slog tanken mig att kaaanske ändå. Jag provde dem faktiskt och det sjuka var att de uppfyllde alla mina krav. DET är konstigt, för jag har ingen jeansvänlig kropp och när de sitter snyggt runt lår och rumpa så brukar de sitta åt i magen, alternativt så hänger dem och är lagom i magen... Hatar ju tryck på magen. Men de var låga, satt perfekt i magen, lagom långa men satt ändå åt där de skulle. Det var lite jobbigt för det var fortfarande mycket pengar.
   
  Trots det, så köpte jag dem. Var rätt nöjd och de var såklart "favoritbyxorna". De hängde med länge. Satt bra trots tvätt efter tvätt. Mer än ett år senare (kan ha varit ännu mer) så hamnade samma byxor på rea. Det var väl någon typ av utförsäljning av lagret och till min glädje hade de ett par kvar i min storlek. Köpte dem för en tredjedel av ursprungspriset. Fortfarande i överkant, men vid det laget visste jag ju vad jag fick.
   
  Dessa båda par byxor har nu hängt med i minst 5 år, de första längre än så tror jag. De har hängt med i sommar, höst, vinter och vår, vått och torrt, rent som smutsigt. De används fortfarande och är fortfarande två av de par jeans jag har som sitter bäst. Kanske inte i utseende längre, men de är bekväma just för att jag gillar låg midja där min mage får plats.
   
  Men nu vill de inte mer. :( Båda två har givit upp på samma ställe. Men det sjuka är att de går sönder NU, båda två, när det ena paret är minst ett år äldre än det första. Det är dessutom de "minst gamla" som har gått sönder mest.
   
  Det syns inte så väl, men det är en stor "reva" på det vänstra paret och en likadan på det högra, dock inte lika stor då. Jag har använt dem ändå... Min sambo undrade om jag verkligen har haft de mest trasiga på mig i skolan idag och tja, ja men jo det har jag. För mig är det inte så noga - de sitter ju bra runt magen (höften då), haha. Är inte så mycket för det där "hel och ren" ärligt talat.
   
  Men nu är tiden kommen då det kanske är dags att göra sig av med dem. De minst trasiga tänker jag behålla ett tag till (kan ju inte kasta båda samtigit! Vad ska jag då ha på mig?! Köper ju byxor som jag inte gillar till 100 och så blir de bara liggande sen och tar plats).
   
  Alltså, vet att det spårade ur totalt nu men poängen var att det var rätt sjukt att de båda gick sönder nu när de är olika gamla. Dags att handla kläder nu då. Fan va tråkigt. Blää, fattar inte hur man kan gilla det, hur man kan tycka det är kul eller hur man ens kan "bli glad" av det. Det är en plåga!
   
  Sådärja, då har ni även fått ta del av min jeans(slaktar)historia!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.