• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Im gonna live - my life

  Jag hade inte en susning om att vi tydligen hade bestämt att Ida skulle rida Pärla idag, haha. Så där blev jag lite förvånad. Hade istället tänkt Aleccis vila (tycker det är dags nu, var länge sedan) och ridit igenom Pärla. Men så blev det istället en tur för dem båda två, tillsammans. Det passade iofs bra för Aleccis såhär efter träningen igår och då skjuter jag bara fram vilodagen tills imorgon istället.
   
  Vi red den rundan som är en av de tittigaste för Aleccis, men idag var hon inte speciellt tittig. Bara några gånger ibland som hon drog på lite väl när jag bara skulle göra en ökning i galoppen och då märker man att hon fokuserar i dikeskanten eller inåt skogen. Tycker annars det gick bra att rida. Vi gjorde mycket övergångar och väldigt mycket halter. Jag såg att Pärla var stark, haha. Hon tycker verkligen det är toppen att komma ut såhär med sällskap! Turen tog minst en och en halv timme.
   
  Älskar denna bild på Pärlis! Hon luftar så vackert och så blicken, manen (den är frän, den) och benen. Skriver som "alla" andra: PERFEKTION.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.