• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ibland, så!

  Så gått som bokade ett Skånebesök i slutet av månaden igår. Ska i så fall hälsa på en kompis och sen släpa med henne upp hit igen, haha. Ser fram emot det som tusan nu! Vill att det ska vara nuuuu :)
   
  Vad gäller min dag så blir det ridning av båda idag, dock lite lugnare med Pärlahäst - som det inte är det minsta synd om egentligen. ;) Hon tigger godis och är sitt vanliga, fantastiska jag. Alltså den hästeeeen<3 Vill dock mer än allt annat att hon ska vara helt frisk och hel. Dressyr står på schemat med Aleccis, dock vart och hur vet jag inte än. LP (men är inte så glad i den) eller en äng, men det är så svårt att hålla fokus både för mig och henne på en äng. Blir lätt western av att. Sist red vi sick-sack utanför rundbalar så vi sladdade med bakhovarna, haha. Går ju inte att hålla sig. Ser så inbjudande ut.. :) Sämst självdisciplin varehär!
   
  Bästishäst!


  Kommentarer
  Emma

  Inte visste jag att du bodde i närheten! Roligt :) När och var blir första lokala? :)

  2013-08-08 @ 19:40:28 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.