• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helt fantastisk dag!

  Idag har jag varit tio år gammal, iaf i sinnet, och jag har KÖTTAT sommarlov!
   
  Började ju med att rida, men sen blev det hopp i plurret för hela slanten. Passade på att leka med en kompis och ja, vi badade. Tog våra badkläder, handdukar och kameran och så åkte vi ut till gården där jag är uppvuxen de första tio åren. Bortanför gården så ligger sjön och den badplatsen (inte allmän) är verkligen helt FANTASTISK - på alla sätt och vis! Sjukt långgrunt och fantastisk botten (fin sand). Den enda nackdelen är att det finns en del musslor där men det kan man leva med. Det var riktigt, RIKTIGT varmt där inne där det bara är ett par decimeter djupt. Alltså, jag skojar inte - VARMT. Varmt som i barnbassängen, varmt som i "bada utomlands", varmt som i u-n-d-e-r-b-a-r-t.
   
  Så vi badade en stund, men drog sedan in för att äta glass. Mjukglass med tuttifruttiströssel - kärlek. Satt där en stund och tjötade. Funderade sen på vad vi skulle göra. Vad det blev? HAHA, vi drog till en allt-i-allo-affär och köpte badleksaker (:D) och sen drog vi och badade igen! Vilken lycka att bada med badleksaker, haha. Blev ju som ett barn igen, totally!
   
  Tänkte därefter ta en glass till, men det fick bli lite halvmatigt istället. Tog även några varv i bilen och dansade bara jävlar till go musik. Modern musik och dans a la 70-80-talet. Avslutade med att garva åt dagens bilder samt att läsa lite hästanatomi och ridfakta, typ.
   
  Att den här dagen har slagit alla rekord i fantastisk, men framför allt SOMMRIG.
   
   
   
   
   
   
  Här är min tantklänning btw! "Får" inte använda den för gubben, så när han gjorde annat så passade jag på. Hur ful?! Men fyllde sin fuktion iaf (y)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.