• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helg!

  Igår dammsög jag. Jajamän, det var första gången för i år - helt seriöst! (Är gubbens uppgift för det mesta, för jag är för lat.) Det är värsta grejen: "Ser du vad jag har gjort?! :D" "Dammsugit?" "JA, visst blev det fint? :D". Haha, som på dagis ungefär, men det passar ju mig.
   
  Vi firade med smörgåstårta (fast nej, inget firande, det var bara vad jag hittade på). Under dagen ska jag ta tag i disken, och så ska hästarna ridas - men det är allt. Jag får passa mig så jag inte flyger in i väggen av alla de kraven bara, höhö, kan ju vara dumt ;)
   
  Får se vad det blir för någon ridning med Pärla, men Aleccis ska iaf gå på scourier bettet och tanken är väl att försöka hitta någon dressyrvänlig plätt att ta några varv på. Imorgon blir det pelhamet igen inför tävlingen på söndag.
   
  Jag ogillar bilder på mig själv (så länge det inte är någon häst med), men gör väl ett undantag och bjuder lite.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.