• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästisar

  Började med ett besök på granngården och tömde en del av plånboken (fan va kul). Åkte sen och red Pärlis. Inte någon vidare bra dag tyvärr. Jag hade dåligt tålamod, visste inte riktigt vad jag skulle fokusera på och tappade (eller lyckades inte direkt "fånga" någon från början) all koncentration. Red i skogen och lite på LP. Blä på hela alltet. Kasst pass.
   
   
   
  Red Aleccis sen och idag stämde inget? Glömde använda min vänstra skänkel bland annat och egentligen var jag helt osykad i min egen kropp så inverkan var kass. Hade väldigt dålig koll på min kropp över lag och även detta var ett kasst pass. Synd när det blir så men något som är helt säkert är att det bara berodde på mig själv, min energi, mitt fokus (vilket fokus?) och min kropp/ridning. Inte hästarnas fel. Motion fick de iaf, och det tycker jag är huvudsaken.
   
  Så himla synd bara när båda var så fina igår, särskilt Aleccis. Men aja, hoppas bara jag inte grävde ner mig/oss nu utan att vi hittar tillbaka igen snabbt och smidigt. Var ute i knappt 1 h 10 min med Pärla och 50 minuter med Aleccis. Avbröt rätt tidigt med A eftersom jag kände att det ändå inte fungerade. Ingen idé att göra större grej av det.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.