• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeriet

  Båda ska ridas har jag tänkt. Pärla ska ut och smaka på lite hastighet och Aleccis ska nog kanske få provsmaka det nya bettet (kan ju bli spännande...). Jag siktar nog på det vanliga, dvs skogen och byn. Det är så bekvämt att rulla på hemmavid och nu för tiden rider jag ju inte "ut" för att kolla på omgivningarna utan det är träning som gäller - så gott det går. Därför spelar det inte jättestor roll vart vi befinner oss, även om det såklart är roligare med lite variation emellanåt. Det tråkiga är dock när platserna inte duger för önskad träning/effekt av träningen. Det är lite brist på långa galoppsträckor då den längsta nog bara är någon kilometer. Det beror på att det är backigt överallt eftersom gården ligger på ett berg.
   
  Egentligen är jag faktiskt sugen på att ta den längre rundan med Aleccis, men det är lite dåligt med tid såhär en vanlig vardag. Men snart så..! Det var länge sedan nu.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.