• START
  • ALECCIS
  • PÄRLA
  • LILLIS
  • Förmiddagstur    Aleccis fick gå lite markarbetsaktig ridning. Det är väl så jag brukar rida mestadels, bara det att det alltid är "ute". Det svåra på så vis är att man alltid "är på väg" så det är lätt att tappa fokus på det vi gör och istället fokusera på dit vi ska (nästa plats alltså, inte dit arbetet är på väg). Men iaf, började rätt likt som med Pärla men rullade på stora volter på ängen. Ställa och lossa. Fortsatte med det fokuset hela passet igenom. Tycker det gav resultat. När hon var mjuk och fin så försökte jag smyga in mer tryck. Är nöjd med hennes insats :)


    Kommentarer


    Kommentera inlägget här:


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback

    Aleccis

    Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

    Pärla

    Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

    Lillis

    "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.