• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag kvar...

  ...sen tar jag helg!
   
  Idag vankas det landsvägskörning igen och säkert en nypa teori. Måste ta tag i de där kör- och vilotiderna bland annat. Är så lätt att göra det "roliga" istället och lägga det andra åt sidan. Men under lunchen igår bestämde vi oss för att ta tag i skiten framöver så den sitter sen. Tyckte det mesta fastnade innan sommaruppehållet, men nu dansar alla siffror tango och inget verkar vilja lägga sig i rätt minnesfack i skallen.
   
  Sen ikväll lastar jag in min lilla bruna och så åker vi västerut på P&J! Helt klart bästa möjliga sätt att starta helgen på. :)
   
  Finisarna.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.