• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det tar sig.

  Fyra år och nio månader idag. Det är så lång tid jag och min gubbe har hållt ("hållit" - are you're kidding me? - vad fult!) ihop. Inte långt kvar till fem år, och det är lite av en magisk gräns. Fem år. Tänk, fem år av mina tjugotvå. Alltså, det är rätt länge faktiskt. Men inte tillräckligt!
   
  Hade vi inte delat "volvointresset" (hähä) så hade det kanske aldrig ha blivit oss, who knows! Tur att det blev som det blev i alla fall. :) Och här sitter vi nu och åldras tillsammans och blir tjocka tillsammans.
   

   
   
  Men nej, några ungjävlar blir det inte än på mååånga år, haha.
  Jag har ju hästarna och han har bilarna - de är våra bäbisar (eller nåt) :]


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.