• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Can't hols us

  Idag ska jag få leka med en kompis :D Gör det så himla sällan så jag ska verkligen passa på att njuta av tiden. Inga hästar, ingen dator och bara kul! Är ju inte många dagar kvar tills verkligheten drar igång igen (blandadekänsloryes) och då vill jag inte bara minnas häst- och datortid.
   
  Ser även fram jättemycket till P&J:en på torsdag. WIE! Ska bli så himla kul att se om det har blivit någon skillnad (hoppas på förbättring) sedan sist.
   
  Men visst, såhär såg det ut i våras - så oavsett hur det känns och ser ut så har vi ju faktiskt tagit ett stort kliv i rätt riktning. Man glömmer bort det ibland, var man började. Men mina slutgiltiga mål är vi inte i närheten av och om man bara blickar upp mot himlen så ser man inte varje litet steg man tar på den långa stegen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.