• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bild från förklassen på SM


  Foto: Sanna Svensson

  SM:et är ju inget jag egentligen vill minnas. Inte pga resultat eller sådant, utan för att jag går in i en värld, samtidigt som jag går in på banan, där jag är så besatt av att komma runt att jag beter mig som skit uppe på ryggen. Aldrig, aldrig mer dåligt beteende mot den jag älskar mest när vi gör det vi borde älska att göra men som istället bara har blivit press, krav och besvikelse. Från och med nu har jag bytt bana totalt och det känns redan otroligt mycket bättre. Bara att fortsätta.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.