• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back to school

  Idag börjar skolan och sen kommer det rulla på hela hösten. Inga extra röda dagar med ledighet eller så, utan nu köttas det fram till jul! Hade inte suttit fel med lite längre ledighet, men så känner ju alla ;)
   
  Hur det blir med hästarna idag låter jag vara osagt. Det beror på hur hela dagen blir upplagd. Antingen rids båda (jag rider A, Ida rider Pärla) eller också så rider jag bara Pärla eller går med en promenad vid hand med henne. Finns lite alternativ att välja på alltså.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.